Da li je vaš partner iznenada počeo sumnjivo da se ponaša? Postao je nedostupan i hladan? Svaki vaš pokušaj da vodite prisan razgovor završen je neuspešno? Nemate uvid u njegovo odsustvo od kuće a kada je kući krije mobilni telefon i ne odvaja se od njega? Počeli ste da sumnjate da se u životu vašeg partnera pojavila osoba koja ga emotivno okupira? A možda je i žrtva perfidne manipulacije i ekonomskog iskorišćavanja?

Samo postojanje ovakve sumnje veoma je stresno i uznemirujuće iskustvo koje može izazvati krizu u partnerskom odnosu ili braku. Ukoliko postoji bilo kakva sumnja, najbolje bi bilo da što pre dobijete odgovore na vaša pitanja i odagnate ovakve misli ili pravovremeno reagujte ukoliko se ispostavi da su vaše slutnje bile opravdane. Detektivska agencija PROTECTA će istražiti bilo kakvu sumnjivu aktivnost, predočiti vam potrebne dokaze i pomoći vam da saznate istinu kako biste mogli da donesete ispravnu odluku kada je u pitanju vaš partnerski odnos ili brak.

 

Najčešći znaci preljube

 

Prevara u braku je ono što niko ne želi da otkrije niti da mu se desi. Ukoliko vaš partner pokazuje neke od sledećih oblika ponašanja, jedan od uzroka može biti postojanje treće osobe u vašem braku:

 

  • Neopravdano, iznenadno i učestalo duže ostajanje na poslu
  • Ne odvaja se od svog mobilnog telefona, pa čak ga nosi sa sobom i u toalet
  • Dopisuje se sa vama nepoznatim osobama
  • Promena ustaljenih emotivnih i seksualnih obrazaca (iznenadna prevelika prisnost ili pak nezainteresovanost)
  • Laganje, misterioznost, gubitak interesovanja za vas i zajedničke aktivnosti
  • Promene raspoloženja koje ne možete da povežete sa aktuelnim životnim dešavanjima (euforičnost, sreća ili nezadovoljstvo, mrzovolja, ljutnja, bes…)

 

Saznajte istinu

 

U mnogim slučajevima, samo postojanje sumnje u neverstvo partnera pokreće začarani krug zlokobnih činjenja koje ne vode nikuda – preturanje po torbama i provera odeće, proveravanje mobilnog telefona, mejlova, društvenih mreža, pozivanje fiksnim telefonom na radno mesto kako biste proverili da li je vaš partner u kancelariji u određeno vreme… Rezultat ovih radnji je uglavnom stvaranje dodatnog stresa u vezi ili braku bez obzira na to da li je sumnja u neverstvo opravdana ili ne. Ovakvo ponašanje prema partneru na koga se sumnja uglavnom vodi u neku vrste opsesije, tako da osoba koja sumnja po cele dane provodi smišljajući nove načine da utvrdi da li je zaista prevarena ili ne. Mnogi stručnjaci savetuju da se prvo povede ozbiljan i temeljan razgovor o osećanjima i jednog i drugog partnera. Međutim, gotovo da nikada partner koji vara ne priznaje svoje neverstvo na osnovu pukih sumnji bez konkretnih dokaza, već optužuje svog partnera za slom poverenja u vezi, te da je sve to “umislio” pa i da je “psihički oboleo”.

 

Potražite pomoć profesionalaca

 

Verovali ili ne, najčešći razlog zbog kog se pojedinci obraćaju privatnim detektivima upravo jeste utvrđivanje neverstva i provera partnerove vernosti i odanosti.

Kako biste zaštitili sebe i svoje interese, kao i interese svoje porodice detektivska agencija PROTECTA nudi vam svoje profesionalne usluge. Naš tim, koji je sastavljen od vrhunskih stručnjaka sa preko 20 godina iskustva u detektivskoj delatnosti, na najdiskretniji način izvršiće sve neophodne provere. Naš tim detektiva prati najsavremenija dostignuća detektivske delatnosti u Svetu i spreman je da vam ponudi najsavremenije istraživačke metode i tehnike koje daju najbolji rezultat u što kraćem vremenu. Proverite zašto smo punih 20 godina lider u regionu!