Želja svih nas je da nam porodica predstavlja oazu mira i sreće. Danas je sve više porodica koje nailaze na ozbiljne probleme u svom funkcionisanju. Najveći izazov je kako naći pravi put i izaći iz problema. Ako ste u takvoj situaciji mi Vam možemo pomoći. Detektivska Agencija Protecta ima višegodišnje iskustvo u radu na porodičnim problemima i njihovom rešavanju. Nudimo Vam usluge stručnjaka specijalizovanih profila vezanih za probleme i pomoć porodici.

Provera vernosti partnera

Partnerski odnosi često znaju biti narušeni sumnjama u vernost i druge aktivnosti koje su neprihvatljive za drugu stranu. Detektivska Agencija Protecta je tu da Vam pomogne da rešite dilemu. Naši detektivi i ostali stručnjaci stoje Vam na raspolaganju da u potpunoj diskreciji prezentuju činjenice koje želite da proverite.

Otkrivanje kućnih krađa

Primetili ste da Vam iz kuće konstantno nestaje novac, nakit, dragocenosti … odnosno da neko iz Vaše porodice ili bližeg okruženja vrši takozvanu kućnu krađu. Mi Vam možemo pomoći, da u najkraćem roku najsavremenijim metodama predočimo dokaze i ukažemo na izvršioca. Ali ni to nije sve. Naši stručnjaci mogu utvrditi i prave motive ovih krađa, a oni često mogu biti veoma opasni. Najčešći su narkomanija, kockanje, iznude i ucene.

Prevencija maloletničke delinkvencije

Zabrinuti ste da li se Vaše dete nalazi u lošem društvu koje ga može odvući u delinkvenciju. Detektivska agencija Protecta Vam nudi pomoć u otkrivanju ovog problema. Detektivi naše agencije kao i psiholozi i pedagozi će Vam u najkraćem roku predočiti bitne dokaze i objasniti da li je vaše dete izloženo riziku od uticaja kriminogenih faktora.

© Sadržaj stranice je autorsko vlasništvo Protecta Group