Želja svih nas je da nam porodica predstavlja oazu mira i sreće. Danas je sve više porodica koje nailaze na ozbiljne probleme u svom funkcionisanju. Najveći izazov je kako naći pravi put i izaći iz problema. Ako ste u takvoj situaciji mi vam možemo pomoći.

Detektivska Agencija Protecta ima višegodišnje iskustvo u radu na porodičnim problemima i njihovom rešavanju. Nudimo vam usluge stručnjaka specijalizovanih profila vezanih za probleme i pomoć porodici.

Provera vernosti partnera

Partnerski odnosi znaju biti narušeni sumnjama u vernost ili nekim aktivnostima koje su neprihvatljive za drugu stranu. Detektivska Agencija Protecta je tu da vam pomogne da rešite dilemu. Naši detektivi i ostali stručnjaci stoje vam na raspolaganju da u potpunoj diskreciji prezentuju činjenice koje želite da proverite.

Otkrivanje kućnih krađa

Primetili ste da vam iz kuće konstantno nestaje novac, nakit, dragocenosti … odnosno da neko iz vaše porodice ili bližeg okruženja vrši takozvanu kućnu krađu. Mi vam možemo pomoći, da u najkraćem roku najsavremenijim metodama predočimo dokaze i ukažemo na izvršioca. Ali ni to nije sve. Naši stručnjaci mogu utvrditi i prave motive ovih krađa, a oni često mogu biti veoma opasni. Najčešći su narkomanija, kockanje, iznude i ucene.

Prevencija maloletničke delinkvencije

Zabrinuti ste da li se vaše dete nalazi u lošem društvu koje ga može odvući u delinkvenciju. Detektivska agencija Protecta vam nudi pomoć u otkrivanju ovog problema. Detektivi naše agencije kao i psiholozi i pedagozi će vam u najkraćem roku predočiti bitne dokaze i objasniti da li je vaše dete izloženo riziku od uticaja kriminogenih faktora.

© Sadržaj stranice je autorsko vlasništvo Protecta Group