Detektivska Agencija Protecta

BEOGRAD Pukovnika Purića 4

M-KontaktOBEZBEDJENJE PO ZAKONU


Još samo par meseci do potpune primene ZAKONA o privatnom obezbedjenju. Kako o tome već uveliko zvone sva zvona, svi službenici obezbedjenja ubrzano kreću na obuku kako bi se na vreme licencirali, a niko ne pominje KORISNIKE USLUGA, koje možda čak i više nego nas, dotiče taj isti zakon. Za one korisnike naših usluga koji ne poštuju odredbe Zakona o privatnom obezbedjenju, zakonodavac je spremio niz kaznenih odredbi koje idu i do 1.000.000 din.


Obzirom da veći deo problema u samom sektoru polazi upravo od korisnika usluga,  sada će se valjda malo i to dovesti u red... Dakle, ko koristi usluge obezbedjenja i za to angažuje firmu ili službenike koji NISU LICENCIRANI kazniće se novčanom kaznom do 1.000.000 ili 30 dana zatvora.  Sa nama ste potpuno bezbedni od lopova a verovatno i od zatvora…


Goran Ivković, direktor Protecta GROUP, 08.04.2016


LEGALNI VIDEO NADZOR

 

Svi privredni subjekti koji poseduju video nadzor moraju da istaknu vidljivo obaveštenje “da je objekat pod video nadzorom” (nalepnica na ulaznim vratima). U protivnom kazniće se novčanom kaznom od 100.000 do 1.000.000 din, što važi i ukoliko nemaju Ugovor sa licenciranom firmom za održavanje tih sistema.


Kako je naša kompanija na vreme obezbedila sve potrebne zakonske preduslove za obavljanje tih poslova, potpisivanjem UGOVORA sa nama o mesečnom održavanju vaših sistema video nadzora, ostaćete u potpunosti zaštićeni, kako od provalnika i lopova tako i od visokih kazni.


Goran Ivković, direktor Protecta GROUP, 08.04.2016