Detektivska agencija PROTECTA je osnovana 2001. godine, kao jedna od prvih privatnih agencija u Republici Srbiji. Veoma brzo smo stekli reputaciju pouzdanog i diskretnog partnera brojnim klijentima koji su nam se obraćali radi zaštite poslovanja svoje kompanije ili usled porodičnih problema. Protecta je prva i jedina srpska detektivska agencija koja je ispunila zahteve standarda SRPS A.L2.002:2008 za oblast: detektivske usluge privatnog detektva.

Kao takvi smo 2012. godine dobili i značajnu nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ za standarde i kvalitet u oblasti bezbednosti. Posedujemo veliko iskustvo u svim oblastima detektivske delatnosti, kako u zemlji tako i u čitavom regionu. U svom timu, pored iskusnih operativaca, imamo i stručnjake za poligrafsko testiranje, forenzičare, psihologe i advokate.

Detektivska Agencija PROTECTA

Zaposleni i privatni istražitelji u detektivskoj agenciji Protecta imaju višegodišnje radno iskustvo u policiji ili drugim bezbednosnim službama Republike Srbije. To je garancija da ne postoji situacija sa kojom se oni u svojoj stručnoj karijeri već nisu susretali, niti problem koji nisu na neki način uspešno rešili.

S druge strane, tokom rada u detektivskoj Agenciji, svi privatni detektivi su prošli i specijalističku internu obuku, pre svega u oblastima privatnih istraga usmerenih ka fizičkim licima i porodici, ali i korporativne i privatne bezbednosti, tako da su kvalifikovani da pruže najviši nivo profesionalne usluge privatnog detektiva našim klijentima, poštujući visoke etičke i moralne principe.

Licencirana detektivska agencija Protecta

Osnivač detektivske agencije Protecta je Prof. dr Dragan Trivan, istaknuti stručnjak u oblasti korporativne i privatne bezbednosti u zemlji i regionu, sa višedecenijskim iskustvom u teorijskom i praktičnom pristupu bezbednosti i posebno detektivskoj delatnosti. Po obrazovanju diplomirani kriminalista – specijalista, magistrirao je i doktorirao bezbednost i zaštitu.

Svoje bogato profesionalno radno iskustvo stekao je prvo u državnom, a potom i u privatnom sektoru bezbednosti. Biran je u nastavno-naučna zvanja na univerzitetima u Srbiji i zemljama regiona, autor je više monografija, udžbenika i priručnika u oblasti bezbednosti, kao i velikog broja radova koji su publikovani i predstavljeni na konferencijama u zemlji i inostranstvu. Učestvovao je u izradi standarda i zakona u oblasti privatnog obezbeđenja, kritične infrastrukture i detektivske delatnosti.

Prof. dr Dragan Trivan je predsednik Opšteg Udruženja Detektiva Srbije (OUDS). Član je Komisije za javno privatno partnerstvo u sektoru bezbednosti pri MUP-u Srbije i Privredne Komore Srbije. Zahvaljujući svojim stručnim kvalifikacijama i stečenom iskustvu, dr Trivan je stručni konsultant za pitanja bezbednosti u mnogim kompanijama, specijalni savetnik u Internacionalnoj policijskoj asocijaciji IPA, član Međunarodnog udruženja kriminalista IAK i član Američkog društva kriminalista. Za izuzetne rezultate u naučnom, poslovnom i humanitarnom radu više puta je nagrađivan.

Prof. dr Dragan Trivan

© Sadržaj stranice je autorsko vlasništvo Protecta Group