M-Kontakt Detektivska Agencija PROTECTA Protecta Group DOO Beograd - STAR Protecta MCI DOO Beograd

PRVA SRPSKA LICENCIRANA DETEKTIVSKA AGENCIJA

Blagovremeno otkrivanje pravih činjenica u vezi sa mogućim ugrožavanjima ili nastalim štetama, predstavlja temelj za sprečavanje korporativnih malverzacija, kradja, prevara, mita, sukob interesa, iznude, pronevere i sl.

Pitanja su posebno sastavljena od strane psihologa - stručnjaka za poligrafsko ispitivanje i ako ispitivano lice pokuša da sakrije istinu i ne pruži tačan odgovor na odredjena pitanja, registruju se reakcije perifernog nervnog sistema koje nije moguće kontrolisati (promene disanja, krvnog pritiska, ubrzavanje pulsa, pojačano znojenje i sl.).


Analizu dobijenih zapisa vrši kvalifikovano stručno lice agencije Protecta i korisniku naših usluga se dostavlja pismeni izveštaj o rezultatima poligrafskog testiranja.

Primenu ove metode posebno preporučujemo u slučajevima provere kandidata za zapošljavanje na osetljivim i odgovornim radnim pozicijama, kada se radi o sumnjama da je neka osoba umešana u unutrašnje krađe ili prevare, ako postoji sumnja da se zaposleni bavi nedozvoljenim aktivnostima koje mogu naneti štetu preduzeću u kojem radi i sl.


Kad se radi o porodičnim problemima, u nekim situacijama je poligrafsko testiranje izuzetno pogodno rešenje, naročito u slučajevima sumnje u vernost bračnog partnera ili ukoliko postoje razlozi za proveru maloletnih lica (sumnja u umešanost u delinkvenciju, moguću zloupotrebu narkotika, alkohola).

Inače, poligraf ("detektor laži") je sofisticirani, kompleksni aparat koji je u mogućnosti da istovremeno registruje i beleži više fizioloških reakcija koje nastaju prilikom ispitivanja.

POLIGRAF - DETEKTOR LAŽI

Da bi vam pomogli da što pre otklonite sumnje i dodjete do pune istine, stručnjaci detektivske agencije Protecta organizovaće poligrafsko testiranje (ispitivanje)  lica koja su na bilo koji način umešani u dogadjaje koji vama ili vašoj firmi nanose ili mogu naneti štetu. Ovo ispitivanje obavljaju licencirani stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u radu u organima unutrašnjih poslova.

POLIGRAFSKO TESTIRANJE