Kada mi je potrebna detektivska agencija? 

, praćeno sa Nema komentara

Imate privatne probleme? Pozovite detektiva

U svakom od nas katkad čuči „detektiv“, ali to ne znači da sami možemo da otkrijemo, recimo, da li smo usvojeni, ko su nam biološki roditelji, šta nam deca rade u noćnom provodu, čime se bavi sumnjiva osoba ili prvi komšija…To je samo deo usluga koje pruža profesionalna i licencirana detektivska agencija.

Delatnost detektivskih agencija toliko je razgranata da bi najiskusnijim i najboljim detektivima verovatno najteži zadatak bio da istraže i obelodane šta, zapravo, nije u opisu njihovog posla. Ako je svaka osoba individua za sebe i potencijalni naručilac odnosno predmet istrage onda je jasno zbog čega nema jedne te iste usluge detektiva. Ali, ipak, za sve koje muči pitanje da li je njihov problem posao detektiva predstavljamo u sledećim redovima koje su to najčešće situacije kada je potrebno da se obratimo profesionalnoj i licenciranoj detektivskoj agenciji.

 

Ko su mi biološki roditelji i da li sam usvojen?

Predmet istrage možete da budete i vi sami i to od strane vašeg detektiva koga ste opet lično vi angažovali. Reč je o situaciji kada sumnjate da ste usvojeni i želite to da proverite, ali i da otkrijete ko su vam biološki roditelji. Pošto takav posao podrazumeva češljanje obimne papirologije, ali i borbu sa čuvenom birokratijom u opštini prebivališta vaših usvojitelja ili roditelja najsvrsishodnije bi bilo da takvu istragu prepustite profesionalcima – licenciranim detektivima.

 

Tražim bližeg ili daljeg rođaka odnosno naslednika pokretne ili nepokretne imovine?

Bliži ili dalji rođak postaće vam najbliži kada vam ga do detalja približe profesionalni i licencirani istražitelji. Ozbiljne detektivske agencije imaju veliko iskustvo u uspostavljanju porodičnih veza i porodičnog stabla. U sklopu tog posla, naravno, daju i odgovor na često pitanje u vezi sa naslednim pravom, a to je da li postoje naslednici pokretne ili nepojkretne imovine…

 

Da li moje dete ima problema van kuće i škole?

Ne kaže se badava mala deca mala briga, velika deca velika briga. Možda i najveću brigu u ovo izazovno savremeno doba imaju roditelji tinejdžera. U tom dobu dečaci i devojčice prkose starim i tragaju za novim autoritetima, a u takvom lutanju, nažalost, često znaju da se nađu u problematičnom društvu, u kandžama alkohola, droge, maloletničke delikvencije i lriminala. Briga roditelja biće kud i kamo manja ako je podele sa profesionalnim i licenciranim detektivima. Uz pravovrmene informacije detektiva moći će umnogome da preduprede devijantno ponašanje svojih naslednika.

 

Ko je i gde je sumnjivo lice?

Od kad je čoveka ima i sumnjivih lica i večitih pitanja ko je dotična osoba čime se bavi, ima li pokretne i nepokretne imovine i kakvog porekla, da li mu je čista biografija i slično… Na sve te nedoumice odgovore nesumnjivo može da da profesionalna i licencirana detektivska agencija. Isto tako, uz pomoć detektiva možemo doći do nestalih osoba, begunaca, dužnika, ali i starih prijatelja, školskih drugova…

 

Da li imam razloga za razvod i kako da sačuvam decu?

Pomoć licenciranog i profesionalnog detektiva može biti dragocena i u najtežim porodičnim situacijama – prilikom pokretanja brakorazvodne parnice ili podnošenja zahteva za prava nad decom. Detektivi vas mogu snabdeti relevantnim i neophodnim dokazima kao razlozima za razvod. Takođe, mogu dokumentovati vaše pravo da i dalje, nakon razvoda, živite sa decom.

 

Nadzor na internetu

Detektivi sve više imaju ulogu hakera pošto se od njih neretko traži da nadziru konkretnu osobu na internetu, na društvenim mrežama, mejlovima, četovima… Moderni detektivi kao što moraju da znaju da se ponašaju i kreću na ulici i u saobraćaju neprimetno i često spretnije od ostalih, tako isto se sve češće pojavljuju i u sajber prostoru. Detektivi razotkrivaju hakere i osobe koje narušavaju mir i privatnost svojih klijenata na internetu.

 

Raskrinkavanje falsifikatora

U današnje vreme sve više ima prevaranata kako u realnom tako i u virtuelnom svetu. Zato je veoma bitno, pre svega, sačuvati lična dokumenta od brojnih falsifikatora koji znaju biti prilično kreativni. Recimo, neretko iznajmljuju nekretnine, a onda falsifikuju kupoprodajni ugovor i prodaju nekretninu kao da je njihovo vlasništvo… Uloga licenciranog i profesionalnog detektiva može biti dragocena u raskrinkavanju raznoraznih falsifikovanih dokumenata.