Poligraf Detektor Laži

Ukoliko imate probleme koji vas opterećuju i za koje mislite da nisu rešivi, javite se. Protecta, naša privatna detektivska agencija obavlja sve detektivske usluge, a njeni privatni detektivi su vam na raspolaganju 24 sata.


Ukoliko ste privrednik - poslodavac i razmišljate o zaštiti svog preduzeća ili vam je neophodna kontrola i bezbednosna provera zaposlenih.


Možda ste pod pritiskom porodičnih problema i želite da proverite vaše sumnje u vezi bračnog partnera, a neretko i članova vaše porodice.

U našoj detektivskoj agenciji rade vrlo iskusni licencirani privatni detektivi sa dugogodišnjim stažom na poslovima bezbednosti u privatnom i društvenom sektoru. Odlično sarađujemo sa MUP, tužilaštvom i bezbednosnim agencijama. Pored privatnih detektiva u našem timu su i eksperti iz oblasti prava, ekonomije, finansija, psihologije, medicine, IT-a.


Tokom 18 godina godina od osnivanja, veliko poverenje su nam poklanjali brojni zadovoljni klijenti, od građana, menadžera, do vlasnika kapitala najznačajnijih korporacija i poslovnih sistema Srbije. To je naša najveća referenca.

064/8202-731

M4-Pomoc M3-Pronal M5-Krizni M1-Korpor

VERITAS LIBERABIT VOS

011/3977-756

DETEKTIVSKA AGENCIJA PROTECTA BEOGRAD, OSNOVANA 2001.

M-KontaktM-ProtectaM-Aktuelno

PROTECTA - PRVA SRPSKA LICENCIRANA DETEKTIVSKA AGENCIJA

Detektivska Agencija PROTECTAProtecta Group DOO Beograd - STARProtecta MCI DOO BeogradM2-ProveraM-Kontakt