Prof. dr Dragan Trivan, Prvi Srpski licencirani detektiv

Osnivač detektivske agencije PROTECTA je prof. dr Dragan Trivan, istaknuti stručnjak u oblasti korporativne i privatne bezbednosti u zemlji i regionu. Po obrazovanju diplomirani kriminalista – specijalista, magistrirao je i doktorirao bezbednost i zaštitu. Pored formalnog obrazovanja završio je niz specijalističkih treninga i edukacija širom sveta u oblasti bezbednosti i posebno detektivske delatnosti i kao takav poseduje međunarodni sertifikat Internacionalnog istražitelja.

Poseduje višedecenijsko iskustvo u sektoru bezbednosti,  sa najvišim rezultatima kako u državnom tako i u privatnom sektoru. Prvi je licencirani detektiv u Republici Srbiji.

Paralelno sa praktičnim radom u sektoru bezbednosti, Dragan Trivan je i redovni profesor za nastavno-naučnu oblast bezbednost.  Biran je u nastavno-naučna zvanja na univerzitetima u više država, autor je više monografija, udžbenika i priručnika u oblasti bezbednosti, od kojih posebno ističemo prvi udžbenik za detektivsku delatnost u Republici Srbiji, u skladu sa Zakonom o detektivskoj delatnosti.

Kao ekspert učestvovao je u izradi zakona i standarda u oblasti detektivske delatnosti, privatnog obezbeđenja i kritične infrastrukture. Član je Stručnog saveta Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, predsednik Udruženja detektiva Srbije i Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti.

Za izuzetne rezultate u naučnom, poslovnom i humanitarnom radu više puta je nagrađivan.

Saznajte više O NAMA:

KO SMO MI

LICENCE ZA DETEKTIVSKU DELATNOST

DRUŠTVENA ODGOVORNOST