Fizička Lica, Porodica

Poligrafsko testiranje (poligrafsko ispitivanje) podjednako je zastupljeno kako u državnom takođe i u privatnom sektoru. U našoj agenciji poligraf najčešće koristimo za uspešno rasvetljavanje kućnih krađa. Predstavlja izuzetno pogodno i brzo rešenje kod rasvetljavanja širokog dijapazona kažnjivih radnji i po potrebi našim detektivima daje jasne indicije za dalji operativni rad. Detektor laži je svoju primenu pronašao i u slučajevima sumnje u vernost bračnog ili budućeg partnera, članova porodice, saradnika.

detektor laži – poligraf
 

Biznis, Privreda

Primena poligrafa u oblasti korporativne bezbednosti i istraga na radnom mestu u nadležnosti je naše kompanije Protecta MCI usko specijalizovane za pružanje usluga korporativnim klijentima. Poligrafsko testiranje preporučuje se posebno kao sastavni element kod otkrivanja i istraga korporativnih prevara, razjašnjavanja sumnjivog delovanja pojedinaca, zatim provere zaposlenih, kao i ostalih malverzacija i sumnjivih aktivnosti (pronevere, zloupotrebe…), a koje detektor laži može da otkrije.

 
poligrafsko testiranje
 

Psihološki test kandidata za prijem u radni odnos

Psihološko testiranje omogućava brzu i efikasnu selekciju kandidata. Pružamo sveobuhvatnu psihološku procenu opštih i specifičnih sposobnosti i osobina ličnosti u zavisnosti od potreba konkretne firme i targetiranih radnih mesta kao i pravljenje psihološkog profila kandidata pomoću različitih metoda, tehnika i standardizovanih psiholoških testova u cilju davanje jasne preporuke o najkvalitetnijim kandidatima za datu poziciju.

Poligrafsko testiranje

1. Nudimo Vam mogućnost da proverite činjenice i utvrdite istinu ispitivanjem lica koja su na bilo koji način umešana u događaje koji vašoj firmi nanose ili mogu naneti štetu (otkrivanje i istraga korporativne prevare, krađe, razjašnjavanje sumnjivog delovanja pojedinaca i ostalih mogućih malverzacija)

2. Vršimo proveru kandidata u procesu selekcije (provera postojanja krivičnih dela u prošlosti; provera postojanja problema sa alkoholom, narkoticima ili kockanjem; namerno prikrivanje ili falsifikovanje informacija u prijavi; uključenost u špijunske i saboterske aktivnosti)

3. Poligrafsko testiranje dosta olakšava periodičnu proveru vaših zaposlenih koji imaju visoka bezbednosna ovlašćenja ili veliku slobodu u odlučivanju i radu.

Provera verodostojnosti pisane izjave na osnovu psihološko-lingvističke analize primenom SCAN metode

Na brz i efikasan način možemo uzeti pisane izjave većeg broja ljudi i na osnovu sadržaja njihovih izjava identifikovati i izdvojiti osobe koje su na bilo koji način umešane u događaj od interesa. SCAN metoda se uspešno primenjuje u detekciji laganja u okviru poslova iz detektivske nadležnosti, korporativne bezbednosti i kriminalističke prakse.

[detektivske usluge][detektor laži][poligrafsko testiranje][kućne krađe][poligraf][provera zaposlenih]

© Sadržaj stranice je autorsko vlasništvo Protecta Group