Detektivska Agencija Protecta Frame4

AGENCIJA

USLUGE

AKTUELNO

Krizni Menadžment

KONTAKT

HOME

Detektivska Agencija Protecta Detektivska Delatnost Detektivska Agencija Protecta Korporativna Bezbednost Detektivska Agencija Protecta Privatno Obezbedjenje Detektivska Agencija Protecta Lin2 Detektivska Agencija Protecta Lin2 Detektivska Agencija PROTECTA

NAŠE PUBLIKACIJE

PROTECTA Beograd - Voždovac, Pukovnika Purića 4 Tel: 011/3977-756,  011/3977-434,  011/3977-142,  011/3976 219,

064/8202-731,  besplatan poziv na 0800/007-007

Detektivska Agencija Protecta Detektivska Agencija Protecta Facebook Page Detektivska Agencija Protecta Google+ Page Detektivska Agencija Protecta Twitter Corner Detektivska Agencija Protecta YT Channel Protecta Group DOO Beograd - STAR Detektivska Agencija Protecta

PRVA SRPSKA LICENCIRANA DETEKTIVSKA AGENCIJA

Protecta MCI DOO BeogradDAP KontaktPronalaženje Lica PredmetaKorporativna BezbednostBezbednosna Provera ZaposlenihPomoć PorodiciPoligraf Detektor Laži

DETEKTIVSKA AGENCIJA PROTECTA Osnovani smo 2001. godine, kao jedna od prvih privatnih agencija za detektive u Srbiji. Veoma brzo smo stekli reputaciju pouzdanog i diskretnog partnera brojnim klijentima koji su nam se obraćali radi zaštite poslovanja svoje kompanije ili usled porodičnih problema. Prva smo i jedina srpska detektivska agencija koja je ispunila zahteve standarda SRPS A.L2.002:2008 za oblast: detektivske usluge privatnog detektva.


Kao takvi smo 2012. godine dobili i značajnu nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ za standarde i kvalitet u oblasti bezbednosti. Prva smo detektivska agencija u regionu kojoj je uža specijalnost korporativna bezbednost preduzeća. U svom timu, pored iskusnih operativaca, imamo i stručnjake za poligrafsko testiranje, forenzičare, psihologe i advokate.

Zaposleni i privatni istražitelji u detektivskoj agenciji Protecta imaju višegodišnje radno iskustvo u policiji ili drugim službama i bezbednosnim organima Republike Srbije. To je garancija da ne postoji situacija sa kojom se oni u svojoj stručnoj karijeri već nisu susretali i problem koji nisu na neki način uspešno rešili.


S druge strane, tokom rada u detektivskoj Agenciji, svi privatni detektivi su prošli i specijalističku internu obuku, pre svega u oblastima korporativne bezbednosti i privatne bezbednosti, kriminalistike, tako da su kvalifikovani da pruže pune profesionalne usluge privatnog detektiva našim klijentima, poštujući visoke etičke i moralne principe.

Osnivač detektivske agencije Protecta je Prof. dr Dragan Trivan, istaknuti stručnjak u oblasti korporativne i privatne bezbednosti u zemlji i regionu, sa višegodišnjim iskustvom u teorijskom i praktičnom pristupu bezbednosti i posebno detektivskoj delatnosti.


Po obrazovanju diplomirani kriminalista – specijalista, magistrirao je i doktorirao bezbednost i zaštitu. Svoje bogato profesionalno radno iskustvo stekao je u državnom, a potom  i privatnom sektoru bezbednosti. Biran je u nastavno-naučna zvanja na univerzitetima u Srbiji i zemljama regiona, autor je više monografija, udžbenika i priručnika u oblasti bezbednosti, kao i velikog broja radova koji su publikovani i predstavljeni na konferencijama u zemlji i inostranstvu. Učestvovao je u izradi standarda i zakona u oblasti privatnog obezbeđenja i detektivske delatnosti.  


Prof. dr Dragan Trivan je predsednik Opšteg udruženja detektiva Srbije. Član je Komisije za javno-privatno partnerstvo u sektoru bezbednosti pri MUP-u Srbije i PKS.


Zahvaljujući svojim stručnim kvalifikacijama i stečenom iskustvu, stručni konsultant za pitanja bezbednosti je u mnogim kompanijama, specijalni savetnik u Internacionalnoj policijskoj asocijaciji IPA, član Međunarodnog udruženja kriminalista IAK i član Američkog društva kriminalista. Za izuzetne rezultate u naučnom, poslovnom i humanitarnom radu više puta je nagrađivan.