Izloženi ste anonimnim pretnjama? Stižu vam uznemirujući pozivi? Bilo da ste vi ili neko od članova vaše porodice izloženi ovakvoj vrsti uznemiravanja, detektivska agencija PROTECTA pružiće vam potrebnu profesionalnu pomoć.

Ako vama ili vašim najbližima neko preti, sasvim je prirodno da se osećate zabrinuto i uplašeno. Možda sumnjate na nekoga, a možda nemate ni najmanju ideju ko se krije iza pretnji. Kako god bilo, iskustvo većine ljudi koji su bili izloženi pretnjama jeste da se osećaju ugroženo i ne znaju šta da preduzmu.

Bilo da vam stižu pozivi sa skrivenog broja ili mejlovi sa čudnih adresa, mi vam možemo pomoći tako što ćemo proceniti te pretnje da ustanovimo koliko su uverljive, i po potrebi vas posavetovati i zaštiti.

Pretnje su česte i u poslovnom svetu, važno je blagovremeno reagovati i nedozvoliti da se naruši kontinuitet i bezbednost vašeg poslovanja.

 

Angažujte detektiva

 

Bilo da su u pitanju usmene, pisane ili pretnje u formi digitalnih fajlova, naši detektivi sa dugogodišnjim iskustvom prvo će utvrditi njihovu verodostojnost. U tu svrhu koristimo najsavremenije tehnologije, a stručnjaci koji rade na ovome prošli su specijalne obuke. Kombinacijom stručnosti i metodologije možemo da utvrdimo da li vam neko preti u cilju zastrašivanja ili su u pitanju ozbiljne pretnje.

Naši detektivi će detaljno istražiti i pojedinca ili grupu koja vam preti i proceniti ozbiljnost pretnje. Ukoliko iza sebe već imaju istorijat nasilnog ponašanja, prema njima se postupa drugačije nego ukoliko je u pitanju pojedinac ili grupa koja nikad nije bila nasilna.

Kada ustanovimo koliko je pretnja verodostojna i koliko je pojedinac ili grupa koja vam preti sklona nasilju, pomoći ćemo vam i konkretnim predlozima i aktivnostima kako da zaštitite sebe i svoje najmilije.

Detektivi agencije PROTECTA su profesionalci sa prethodnim dugogodišnjim iskustvom u bezbednosnim službama Republike Srbije. Takvo iskustvo je neprocenjivo kada se radi o pružanju pomoći licima pod anonimnim pretnjama. Spremni smo da vam pomognemo bez obzira na vrstu pretnji, bilo da vama lično treba pomoć ili imate saznanja ili sumnju da su članovi vaše porodice izloženi neprijateljski nastrojenim pojedincima, kriminalnim grupama i organizacijama, uključujući i sekte.